NÁVRH ŠTÍHLÝCH VÝROBNÍCH PRACOVIŠŤ OD A DO Z

Produktivita práce, eliminace plýtvání, layout, standardizace, materiálový tok.

Praktická realizace ve společnosti RM GASTRO s.r.o.

Efektivní výroba znamená produkovat výrobky v co nejvyšší kvalitě, maximálně flexibilně a při nejnižších možných nákladech. Ceny jednotlivých vstupů v podobě materiálů, energií, strojů a zařízení či pracovní síly jsou pro všechny podniky přibližně stejné. V čem se tedy odlišit? Kde hledat prostor pro to být úspěšnější než ostatní? Odpověď je poměrně jednoduchá, je to v efektivitě využívání těchto zdrojů.

Seminář Vás naučí, jak projektovat Vaše výrobní pracoviště s cílem dosáhnout co nejvyšší efektivity vykonávané práce při zachování 100% kvality produkce a v optimálních ergonomických podmínkách.

Termín a místo konání

31. březen 2020, Veselí nad Lužnicí

Lektor

Ing. Marcel Pavelka, IEn. – jednatel, projektový manažer – API - Akademie produktivity a inovací, s.r.o.

Komu je seminář určen

Vedoucí pracovníci výroby, průmysloví a procesní inženýři, LEAN manažeři, projektanti pracovišť, technologové, mistři, předáci.

Cíle semináře

  • Definovat základní principy štíhlého pracoviště a štíhlých výrobních buněk.
  • Představit komplexní metodiku pro projektování výrobních buněk a výrobních pracovišť.
  • Zaměřit se na flexibilitu a univerzálnost pracovišť.
  • Naučit se navrhovat pracoviště s přihlédnutím k optimálním ergonomickým podmínkám.
  • Představit koncept efektivního logistického zásobování projektovaných pracovišť.
  • Prezentovat ukázky realizovaných projektů a workshopů v dané oblasti.

Program

  • Principy štíhlého pracoviště a štíhlých výrobních buněk.
  • Flexibilita a univerzálnost pracoviště.
  • Nejčastější chyby při navrhování pracovišť.
  • Postup při projektování výrobních pracovišť.
    • Optimální layout pracoviště.
    • Balancování operací pro různé objemy produkce.
    • Ergonomické projektování.
    • Koncept interní logistiky a zásobování.
  • Automatizace a robotizace pracovišť.
  • Digitalizace procesů jako nástroj zvýšení flexibility.
  • Praktické použití jednotlivých metod a nástrojů optimalizace na vybraném pracovišti společnosti RM GASTRO s.r.o.

Cena

4 900,- Kč bez DPH / účastník.
Cena zahrnuje náklady na lektory, podkladové materiály v tištěné formě, organizační náklady, občerstvení včetně obědu (v ceně 300,- Kč / den), u dvoudenního semináře i večeři v příjemném prostředí.

V případě účasti více osob z jedné společnosti nebo jedné osoby na více seminářích poskytujeme individuální slevy.

Využijte možnosti dotací na vzdělávání.

Přihlášky a dotazy

Ing. Ivana Pohanková - manažerka vzdělávání
ivana.pohankova@e-api.cz
+420 724 431 542

Přihlásit se na seminář

Seminář šitý na míru

Zaujalo Vás téma semináře, ale nevyhovuje Vám termín či místo konání? Chcete připravit seminář pro větší skupinu zaměstnanců a přizpůsobit program své společnosti? Kontaktujte nás na info@e-api.cz.